Від 11 до 20 з 30

на сторінці
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Сортувати у порядку зменшення

Одним із самих простіших і поширених способів, отримати добру воду є колодязь, або джерело і величезна кількість народу впевнена в хорошій якості і користі такої води, вона ж природнього походження, а не тече по трубах. Така вода, як правило при кип'ятінні не дає накипу і може мати непоганий смак, для більшості людей цього достатньо, щоби признати воду чистою і хорошою. Чи так це? Вода, що потрапляє в колодязь, чи виходить на поверхню джерелом, це ...

Детальніше

Одним із основних джерел добування води, яку люди використовують для задоволення своїх потреб є підземні води.

Детальніше

Вода - Н₂Oце найпоширеніша речовина на нашій планеті і напевно є найнеобхіднішою, як для самої планети, так і для нас - людей, бо без води неможливе наше існування, як виду. За своєю природою вона рухається між гідросферою, атмосферою і літосферою по замкнутому колу, цей процес називається кругооббігом води.

Детальніше

Питання чистоти водопровідної води Львова так, чи інакше завжди піднімалось з певною періодичністю, хоча актуальним воно є завжди.

Детальніше

Водозабори з яких подається вода у Львівський водопровід ...

Детальніше

Інструкція з застосування дезинфікуючого засобу "Акватабс 8,68", призначеного для очистки води при нецентралізованом водопостачанні, як річкової, так і тої, що зберігається в ємностях, басейнах і т.п.

Детальніше

Вибір насоса

21.06.13 17:04

Один з самих дивовижних винаходів людини - це насос.

Їх застосовують практично всюди і що дивовижно, ми в більшості випадків не задумуємось і навіть не здогадуємось про це. Насоси, тихо, не привертаючи до себе увагу виконують шаленні об'єми роботи. Тому до вибору насоса потрібно підійти зрозумівши в першу чергу для себе всі основні вимоги до нього.

Детальніше

Залізо у воді

01.03.13 19:02

Залізо складає приблизно 5% всієї твердої земної кори планети. Цей метал можна зустріти практично у всіх водоймах. В природних водах залізо найчастіше зустрічається у виді іонів Fe2+ і Fe3+, також у вигляді органічних і неорганічних зв’язків.

Детальніше

Жорстка вода

01.03.13 18:48

Жорсткістю води називають сукупність розчинених у ній іонів кальцію Са2+ та магнію Mg2+. Жорсткість води – це найбільш поширена проблема якості води. На початках, термін «жорстка вода» використовувався, якщо виникали труднощі прання речей у даній воді. Основним джерелом попадання в воду солей магнію та кальцію є розмивання цією водою природніх покладів вапняків, гіпсу та доломіту.

Детальніше

Марганець (Mn) не настільки поширений як залізо, проте подібний своїми властивостями до нього. Він рідко зустрічається самостійно – в основному з залізом Fe2+. Відкладення марганцю накопичуються в трубах і помітні при включенні води. Марганцеві бактерії також існують і можуть спричинити закупорку труб. У порівнянні з залізом, марганець окислюється повільніше і потребує більшої кількості кисню.

Детальніше

Від 11 до 20 з 30

на сторінці
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Сортувати у порядку зменшення