Баки для зберігання води

Баки для зберігання води

Питання зберігання і перевезення різного роду речовин, а в основному питної води, було актуальним ще перед нашими далекими предками. І в сучасному світі, на кожному кроці ми використовуємо різні рідини, як у побуті, так і у виробництві: питна вода, молоко, кислота і т.д.  

В будь якому випадку, для зберігання та транспортування нам потрібна ємність, бак.  Ємності пластикові, баки для води можуть відрізнятися своїми характеристиками: розмір, форма, вага, призначення, матеріал з якого виготовляється ємності. Але без них нам не обійтися. Баки мають широкий діапазон застосування в побуті, сільському господарстві, аграрному секторі, хімічної промисловості. Баки, на сьогоднішній день, можна охарактеризувати як універсальні, а за своїми характеристиками конкурентноздатні по відношенню до металевих або спеціалізованих ємкостей, оскільки мають ряд переваг:

 - Легка вага;

 - Універсальність в призначенні - контактують з харчовими продуктами, стійкі до агресивних середовищ;

 - Практичність - пластикові ємності не змінюють фізичних, хімічних, смакових властивостей рідини;

 - Стійкі до ультрафіолетового впливу, не схильні до процесів корозії, для агресивних середовищ не вимагають спеціального покриття. Прекрасно обслуговуються;

 -  Спокійно переносять перепади температур у діапазоні від -40ºC до +60ºC і  не піддаються деформації.

 

 

Товари від 10 до 18 з 27

товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Таблиця  Список 

Сортувати у порядку зменшення

Товари від 10 до 18 з 27

товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Таблиця  Список 

Сортувати у порядку зменшення