Пластиковий бак Elbi CV 1000

Баки CV 1000 використовуються для зберігання питної води і різного роду рідин протягом довгого часу завдячуючи застосуванню у виробництві баків найновіших технологічних розробок та складу пластику і його особливостям.

Наявність: Є в наявності

7 105,00 грн.
АБО

CV 1000

Двічі клікніть на малюнку, щоб побачити повний розмір

Зменшити
Збільшити

Детальніше

  • Elbi CV 1000
  • Бак CV 1000
  • CV 1000

Деталі

Баки CV 1000 використовуються для зберігання питної води і різного роду рідин протягом довгого часу завдячуючи застосуванню у виробництві баків найновіших технологічних розробок та складу пластику і його особливостям.

Бак для води CV 1000 виготовляють з пластику, за рахунок використання саме цього матеріалу бак CV 1000 дуже часто є набагато цікавішим для користувачів, ніж металевий.

Баки Elbi, які виготовляються з пластику є набагато дешевші, ніж металеві аналоги, при цому вони мають практично одинакові експлуатаційні показники.

Пластикові баки порівняно з металевими є набагато стійкішими до зносу, бо матеріали які використовуються у виготовленні не піддаються окисленню, на пластикові баки цього типу надається 20 років гарантії проти утворення корозії.

Склад пластику, якого використовують для виробництва пластикових баків (LDPE), стійкий до ультрафіолетових променів і не піддається їх впливу та не допускає утворенню пліняви на стінках корпусу баку.

Баки для зберігання води із пластику виготовляють із застосовуванням спеціальних безшовних технологій, які гарантують утворення монолітної ємності в якої відсутні шви, різноманітні стики та слабкі місця, а також не допускається любе зменшення товщини стін корпусів баків.

Elbi CV 1000 виробляється з пластику, з товщиною достатньою, щоб витримати, і зовнішні і внутрішні впливи, не піддаючись деформаціям і зносу на протязі всього часу користування.

Elbi CV 1000 - пластикові баки для зберігання води є дуже легкими, що значно спрощує, як транспортування та встановлення, так і подальший догляд.

Баки для води Elbi із пластику виготовляються із дотриманням усіх міжнародних норм і вимог. На всі баки із пластику поширюється антитикорозійна гарантія на 20 років. Якщо баки встановлено з дотриманням вимог компанії, він має гарантію проти розвитку цвілі. Гарантійний термін на брак при виготовленні є один рік із дати продажу.

Додаткова інформація

Виробник Elbi
Країна виробник Італія
Артикул A510062
Варіант установки бака Вертикально, циліндрична форма бака
Об'єм, л. 1000
Товщина стінок бака, мм. 5
Ширина, мм. 800
Висота, мм. 2168
Довжина, мм. 800
Вага, кг. 32.5
Діаметр горловини, мм. 300