Пластиковий бак Elbi CV 1500

Баки CV 1500 використовують для тривалого зберігання питної води, різного роду рідин. Тривале збарігання можливе завдяки застосуванню у виробництві ємностей нових технологічних розробок та хімічному складу пластику і його особливостей.

Наявність: Є в наявності

9 135,00 грн.
АБО

CV 1500

Двічі клікніть на малюнку, щоб побачити повний розмір

Зменшити
Збільшити

Детальніше

  • Elbi CV 1500
  • Бак CV 1500
  • CV 1500

Деталі

Баки CV 1500 використовують для тривалого зберігання питної води, різного роду рідин. Тривале збарігання можливе завдяки застосуванню у виробництві ємностей нових технологічних розробок та хімічному складу пластику і його особливостей.

Бак для води CV 1500 виготовляють з пластику, завдяки використанню цього матеріалу баки CV 1500 є набагато цікавішими для користувачів, ніж металеві.

Баки, які виготовляє компанія Elbi з пластику набагато дешевше коштують, ніж їх металеві аналоги, хоча при цому вони володіють практично одинаковими експлуатаційними показниками.

Пластикові баки CV 1500 порівняно з металевими набагато стійкіші до зносу, оскільки матеріали які використовуються при виготовленні баків не піддаються окисленню, пластикові баки даного типу мають 20 років гарантії проти корозії.

Склад пластику, який використовується для виробництва пластмасових баків (LDPE) є стійкий до ультрафіолетового проміння і не піддається його впливу та протистоїть утворенню пліняви на стінах корпусу баків.

Баки для води із пластику виготовляють за спеціальною безшовною технологією, яка гарантує формування монолітної ємності в якій відсутні шви, різного типу стики та слабкі місця, та не допускається зменшення товщин стінок корпусу баку.

Elbi CV 1500 виробляється з пластику, із товщиною достатньою, щоб витримувати зовнішні і внутрішні негативні явища, не піддаючись зносу і деформаціям на протязі часу експлуатації.

Elbi CV 1500 - пластикові баки для тривалого зберігання води є надзвичайно легкими, задяки чому спрощується, як транспортування так і встановлення, вже не кажучи про подальше обслуговування.

Баки для води Elbi виготовляються згідно усіх міжнародних нормативів і вимог для цього типу продукції. Всі баки із пластику мають антитикорозійну гарантію на 20 років. Коли бак встановлено із дотриманням всіх вимог компанії, то він має гарантію проти утворення і розвитку цвілі. Баки для збереження води мають гарантійний термін на дефекти, які виникли через брак при виготовленні, він складає один рік від дати продажу.

Додаткова інформація

Виробник Elbi
Країна виробник Італія
Артикул A510067
Варіант установки бака Вертикально, циліндрична форма бака
Об'єм, л. 1500
Товщина стінок бака, мм. 5
Ширина, мм. 1060
Висота, мм. 1930
Довжина, мм. 1060
Вага, кг. 43
Діаметр горловини, мм. 300