Пластиковий бак Elbi CV 2000

Баки CV 2000 використовуються для зберігання протягом довгого часу питної води, різних рідин. Тривале збарігання стало можливе завдяки застосуванню в виробництві ємностей нових розробок та вдалому хімічному складу пластику та його властивостей.

Наявність: Є в наявності

10 170,00 грн.
АБО

CV 2000

Двічі клікніть на малюнку, щоб побачити повний розмір

Зменшити
Збільшити

Детальніше

  • Elbi CV 2000
  • Бак CV 2000
  • CV 2000

Деталі

Баки CV 2000 використовуються для зберігання протягом довгого часу питної води, різних рідин. Тривале збарігання стало можливе завдяки застосуванню в виробництві ємностей нових розробок та вдалому хімічному складу пластику та його властивостей.

Баки для води CV 2000 виробляються з пластику, завдяки застосуванню такого матеріалу баки CV 2000 є дуже цікавими для користувача в порівняні з металевими.

Баки, які виготовляється компанією Elbi з пластику дешевше коштують, ніж їх металеві аналоги, хоч при цьому володіють практично однаковими експлуатаційними характеристиками.

Пластикові баки CV 2000 порівняно з металевими баками набагато стійкіші до зносу, через те, що матеріали які використовуються в процесі виготовлення баків не вступають в окислювальні реакції, тому пластикові баки даних типів мають гарантію проти корозії на 20 років.

Склад пластику, якого використовують для виробництва таких баків (LDPE) є стійкий до дії ультрафіолетового проміння, не піддається його впливам і протистоїть утворенню і розмноженню пліняви на корпусі баків.

Баки для води зроблені з пластику виготовляються за спеціально розробленою безшовною технологією, яка дозволяє гарантувати формування цільнолитої ємності в якої відсутні різного типу стики, шви та слабкі місця, а товщина стінок є однаковою в усіх частинах баку.

Elbi CV 2000 виробляється із пластику, який має товщину достатню, аби витримувати вплив зовні і з середини, не втрачаючи своїх експлуатаційних властивостей, не зношуючись і не деформуючись.

Elbi CV 2000, для тривалого зберігання води є дуже легкими, задяки цьому спрощується, транспортування і встановлення баків, вже не говорячи про дальше обслуговування.

Баки для зберігання води Elbi виготовляються відповідно усіх міжнародних вимог і нормативів для такого типу продукції. Усі пластикові баки мають антитикорозійну гарантію терміном на двадцять років. Коли ємність встановлено дотримуючись всіх вимог компанії, вона може мати гарантію проти утворення та розвитку цвілі. Усі баки для зберігання води мають гарантію на дефекти, які могли виникнути через брак під час виготовлення, гарантія надається на один рік від моменту продажу.

Додаткова інформація

Виробник Elbi
Країна виробник Італія
Артикул A510070
Варіант установки бака Вертикально, циліндрична форма бака
Об'єм, л. 2000
Товщина стінок бака, мм. 5
Ширина, мм. 1200
Висота, мм. 2015
Довжина, мм. 1200
Вага, кг. 48
Діаметр горловини, мм. 400