Пластиковий бак Elbi CV 3000

Баки CV 3000 призначені для зберігання на протязі певного часу питної води і різних рідин. Тривале зберігання можливе завдяки застосуванню при виробництві ємностей найновіших розробок і вдалому складу пластику і як результат, його властивостей.

Наявність: Є в наявності

14 152,00 грн.
АБО

CV 3000

Двічі клікніть на малюнку, щоб побачити повний розмір

Зменшити
Збільшити

Детальніше

  • Elbi CV 3000
  • Бак CV 3000
  • CV 3000

Деталі

Баки CV 3000 призначені для зберігання на протязі певного часу питної води і різних рідин. Тривале зберігання можливе завдяки застосуванню при виробництві ємностей найновіших розробок і вдалому складу пластику і як результат, його властивостей.

Баки для води CV 3000 виливаються з пластику, через, що баки CV 3000 є привабливими для користувача порівняно з металевими.

Баки, які випускаються компанією Elbi з пластику дешевші, ніж їхні металеві аналоги, але попри це володіють однаковими експлуатаційними можливостями.

Пластикові баки CV 3000 порівняно із металевими баками є набагато стійкіші до зносів, оскільки матеріали що використовуються в процесі виробництва не вступають в реакції окислення, через це пластикові баки цього типу мають двадцятирічну гарантію проти корозії.

Склад пластику, що йде на виробництво баків (LDPE) стійкий проти впливу ультрафіолетового проміння і не дає утворюватись і розмножуватись пліняві на корпусі бака.

Пластикові баки для води виготовляються за спеціалізованою безшовною технологією, що дозволяє гарантоване формування цільнолитої ємності з відсутністю різного типу стиків, швів та слабких місць, з товщиною стін однаковою на всіх частинах баків.

Elbi CV 3000 виговляється з пластику, з товщиною, яка спокійно витримує вплив як і з зовні, так і з середини, та не втрачає свої експлуатаційні властивості, не піддаючись зносу і не деформуючись.

Elbi CV 3000, для довготривалого зберігання води має малу вагу, задяки чому суттєво спрощується, транспортування та встановлення баків, не говорячи про їхнє дальшу профілактику.

Баки для зберігання води Elbi відповідають всім міжнародним нормативним документам і вимогам, які висуваються для ємностей для зберігання питної води. Усі баки володіють антитикорозійною гарантією терміном на двадцять років. Усі ємності встановлені з дотриманням вимог компанії, мають гарантію проти цвілі. Всі баки для води мають гарантію, як поширюється на дефекти, що виникнули через брак в процесі виготовлення, гарантія має термін - один рік від продажу.

Додаткова інформація

Виробник Elbi
Країна виробник Італія
Артикул A510074
Варіант установки бака Вертикально, циліндрична форма бака
Об'єм, л. 3000
Товщина стінок бака, мм. 6
Ширина, мм. 1470
Висота, мм. 2050
Довжина, мм. 1470
Вага, кг. 70,5
Діаметр горловини, мм. 400