Пластиковий бак Elbi CV 5000

Баки CV 5000 призначаються для зберігання розного роду рідин і в першу чергу питної води протягом певного часу. Тривалий час зберігання води досягається через застосування при виробництві ємностей нових розробок і складу пластику.

Наявність: Є в наявності

23 229,00 грн.
АБО

CV 5000

Двічі клікніть на малюнку, щоб побачити повний розмір

Зменшити
Збільшити

Детальніше

  • Elbi CV 5000
  • Бак CV 5000
  • CV 5000

Деталі

Баки CV 5000 призначаються для зберігання різного роду рідин і в першу чергу питної води протягом певного часу. Тривалий час зберігання води досягається через застосування при виробництві ємностей нових розробок і складу пластику.

Баки для води CV 5000 є цікавим варіантом для користувачів, бо пластикові баки мають гарні переваги в порівнянні з металевими.

Баки CV 5000 з пластику набагато дешевші, ніж їхні аналоги з металу, хоча й володіють одинаковими експлуатаційними можливостями.

Пластикові баки CV 5000 є стійкі до зносу і можуть служити набагато довше, ніж металеві, оскільки матеріали які використовуються для виробництва є нейтральні і в окислювальні реакції не вступають, тому на пластикові баки цієї лінійки надається двадцять років гарантії проти корозії і руйнування.

Пластик, який використовується у виробництві баків (LDPE) є стійкий до впливів ультрафіолетового проміння та не допускає утворення і розмноження плісняви у баці.

Пластикові баки для води виготовляються за спеціально розробленою безшовною технологією, яка дозволяє гарантувати цільнолиту ємність в якої відсутні різного типу стики, шви та слабкі місця, а товщина стін однакова на всіх частинах корпусу баку.

Elbi CV 5000 виробляють з пластику, який має товщину, що спокійно витримує як зовнішні, так і внутрішні впливи, не втрачаючи своїх експлуатаційних властивостей, та не піддаючись деформації і зносу.

Elbi CV 5000, завдяки матеріалу з якого його зроблено мало важить, тому суттєво спрощується його транспортування та встановлення, навіть не говорячи про їх подальше профілактичне обслуговування.

Баки для води Elbi виробляються відповідно до всіх міжнародних нормативних документів і вимог, які висувають до ємностей для зберігання води. Усі баки мають антитикорозійну гарантію з терміном у двадцять років. Усі ємності, які встановлені з дотриманням рекомендацій і вимог компанії Elbi, мають гарантію проти поширення цвілі. Баки для зберігання води мають гарантію на дефекти, що могли виникнути в процесі виготовлення баку, гарантійний термін - один рік від дня продажу.

Додаткова інформація

Виробник Elbi
Країна виробник Італія
Артикул A510080
Варіант установки бака Вертикально, циліндрична форма бака
Об'єм, л. 5000
Товщина стінок бака, мм. 6
Ширина, мм. 1790
Висота, мм. 2210
Довжина, мм. 1790
Вага, кг. 101.5
Діаметр горловини, мм. 400